The Body Shop mangós testjoghurt

2018. május 17., csütörtök

Pár hete láttam meg a neten a The Body Shop újdonságát, a testjoghurtot.
Az ígéret szerint 15 másodperc alatt beszívódik, és egész nap hidratál, ez túl jónak hangzott, így muszáj voltam a boltban is megvizsgálni, ahol meggyőzött, így vettem egy tégellyel.


A csomagolása nagyon csini, vastag szép színes műanyag. A tetején a szokásos matrica a termék illatát adó gyümölcsről. Egyszerűen jó ránézni.


A termék maga cruelty free, vegán és nagyon illatos.
Az állaga kicsit olyan, mint egy beteg kocsonya. Nagyon könnyed, vizes formula, ami tényleg beszívódik 15 másodperc alatt a benne található denaturált szesz miatt. :D Ezért mindennapos használatra nem ajánlom, sokkal inkább gyorssegélyként értelmezném ezt a terméket.
Nekem személy szerint nagyon bevált, mert szeretem elbliccelni a testápolózást, így sokszor indulás előtt kapkodom, hogy egészségtől kicsattanó fénye legyen a bőrömnek. A testjoghurttal ez mindössze 15 mp + a felkenés. Elvileg nedves bőrre is használható, sőt több nedvességet is köt meg, de nekem úgy nehezebben szívódott be, szóval maradok a száraz bőrnél.
Ár-érték arányban talán vannak jobb termékek, de biztos nem ilyen szép a csomagolásuk.
Akik érzékenyebb bőrűek, mindenképp próbálják ki az üzletben, nehogy kellemetlenség érje őket a benne található denaturált szesz és a parfüm miatt.

Összességében meg vagyok elégedve a The Body Shop testjoghurtjával, egynek nagyon jó, de abban nem vagyok biztos, hogy újravenném. 
3690 forintért egy kicsit húzósnak érzem az árát, mert a hatása ugyanolyan, mint egy hagyományos testápolóé, bár hamarabb beszívódik.
Ti próbáltátok már? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS